mer jul

Eftersom jag fick ett par timmar idag på eftermiddagen i Färnbo så tog jag återigen en mysmorgon framför Vakna med The Voice, hur skönt som helst! Ligger halvt iordninggjord i sängen och försöker hitta orken till att göra mig klar för att sen åka ner på arbetsförmedligen, känns som att jag kommer få världens utskällning, men sånt man får ta. Har dock inte sökt så många jobb då jag trivs så otroligt bra på förskolan. Hade tänkt att åka vidare sen till mormor för att se hur hon har det och kanske luncha ihop med henne innan jag ska bege mig till jobbet.

Igår så umgicks jag med Ella hela förmiddagen, vart en sväng på stan och väldigt god lunch. Trevligt att umgås när man inte träffats på ett tag. När hjärtat mitt kom hem igår så åkte vi direkt på husvisning, dock så vart jag lite besviken då huset var så fruktansvärt litet, vi kom även fram till att det inte var något att ha då renovering och allt runt i kring skulle bli allt för dyrt. Så idag hoppas jag att vi inte kommer bli besvikna, är så fruktansvärt sugen på att flytta till hus!! :)

Nu lär jag göra mig iordning så jag kommer ner i skaplig tid så att det inte hinner bli allt för lång kö.
ppuss

ledig dag

Som egentligen inte blir så ledig. Ska om ett litet tag dra mig emot min barnmorska för att lyssna på lilla skruttens hjärta och mäta min mage, spännande. Har haft en mysmorgon i sängen framför Vakna med The Voice och frukost i sängen. Sånt man kan få unna sig när man är ledig tycker jag. Efter barnmorskan ska jag in en sväng till Lotta för att hämta lite bebiskläder sen vidare ner på stan för att luncha och umgås lite med Ella, vilket inte var igår! Skulle behöva gå ner på arbetsförmedlingen också, meeeeeeeen, orken.

När hjärtat mitt kommer hem ikväll blir det till att gå på husvisning, svärfar var där i lördags och har varnat oss för att det skulle vara väldigt litet, men vi får se hur det blir med det. Har även hittat ett annat hus som ser hur mysigt ut som helst, få se om vi kanske får komma på visning på det också här snart. Skulle vara så underbart att slippa dessa trappor när ungen kommer ut, men jag kan inte bestämma något då jag tyvärr inte kan hjälpa till med ekonomin. Framtiden får utvisa vart vi hamnar. Jag trivs här också, så klagar gör jag verkligen inte.

Dags att göra sig iordning nu för att om ett tag röra på sig. Måste bara lägga ut en bild på den underbara första snön som kom igår. JAG ÄLSKAR DET! Kommer nog också lite senare bilder på våran lilla julpyntade lägenhet.
ppuss

money money money

Löning idag så happy idag liksom! :)
Har precis fått helg efter en som sagt fullspäckad vecka med massor av jobb, nu väntar jag på att hjärtat mitt ska komma hem så vi får sätta oss i bilen och bege oss mot Västerås för lite shopping! Mys :D
ppuss

bilder

Tvär söta skor svärmor köpt
Rolig tröja som svärmor också köpt
Bebismage v.21 (20+1)

hard work work

Landade nyss i sängen efter att ha fått middagen serverad hos svärmor min, mannen min är på bowlingträning så jag passar på att ha lite ensammys med datan i sängen. Idag var det jobb igen, har jobbat hela veckan och ska även jobba imorgon. Puuh, känns i kroppen att jag jobbat hela veckan, har alltid haft någon ledig dag förut  men inte denna vecka. Ryggen värker, bena värker, lite foglossning här och lite foglossning där, alla mina jävla utslag som kliar, en hosta som inte riktigt vill ge sig. Men man biter ihop och sliter på! Löning på söndag och inte fan klagar jag!
Efter jobbet idag så åkte jag direkt hem till mamma och hoppade in i nästa bil för att åka till Uppsala och hämta hem den nya bilen dom köpt. Mycket snygg bil och lite kvalitetstid med mamma och Hugo, klagar jag verkligen inte på. Sen att jag slapp laga mat idag kan man ju absolut inte klaga på. Ska fortsätta titta på drömmen om ett barn och längta lite tills vår lilla skrutt kommer ut! Har ju faktiskt gått MER än halva tiden!
ppuss

nelly

Har precis skickat in mitt tävlingsbidrag till Nelly. Fick sitta och lägga in kläder i en garderob och sedan ha chansen att vinna allting! Tänk om man någongång skulle ha turen med sig såatt man får hem allting om någon vecka! Skulle sitta perfekt i dessa tider! :D
Nu väntar jag på att älsklingen min ska komma hem så vi kan äta och sen en hel kväll hemma med fredagsmys, bara jag och han. Det var ett tag sen vill jag lova :)
ppuss

amazing

Skulle ha jobbat idag, men icke sa nicke. Igår kväll så mådde jag så frukansvärt konstigt, mådde illa och kände mig väldigt hänging och eftersom det går magsjukan på jobbet så ringde jag imorse och sa att jag hade mått illa och det kanske inte var så bra att jag kom. Som tur var höll dom med, skönt det. Känns bättre nu med illamåendet, dock mycket värre med mina vackra utslag jag fått. Ringde familjeläkaren och fick prata med en helt inkompetent människa, lär faktiskt säga att jag lärde nog henne mer än vad hon hjälpte mig. Fick i alla fall en tid lite senare idag, hoppas hoppas hoppas att dom ser vad det är och att jag får något emot klådan, för den tar död på mig!

Just nu ligger jag i soffan och tittar lite halvt på teven i väntan på att tiden ska gå så jag får åka till farbror doktor. Göra sig iordning kanske, så man inte ser död ut?
ppuss

du är början på nått nytt och nånting underbart, för oss

Det finns vissa vet, andra som kanske anat det, vissa som sett det och det finns vissa som hört rykten.
Men om allting går som det ska så kommer en liten skrutt ut den 10 april!

I början så var jag väldigt rädd för vad alla skulle tycka och vad alla skulle tro. Men idag så känner jag verkligen att det här är något som jag verkligen vill samt att det är vårt beslut och ingen annans. Jag ser det här som en ny start på ett nytt liv, där ingenting förstörs utan gör livet bara mer spännande. Ser verkligen fram emot det här och nu vill jag bara att den sista delen av graviditeten går fort så att vårt hjärta snart tittar ut!
Bjuder på en bild från v 19 (18+4). 
Har precis gått in i v 20, så snart bara halva graviditen kvar!

jag älskar dig över hela mitt hjärta! <3