mys

Ligger i sängen, tittar på arga snickaren och känner mitt lilla hjärta leva livet där i magen! :) det är typ det mysigaste som finns tror jag. Väntar på att mitt stora hjärta ska komma hem ifrån deras premiärvisning av bion som dom bygger! :) längtar lite smått efter honom, får se om jag hinner somna innan han sätter nyckeln i nyckelhålet! ppuss

mera snö

Inatt har det kommit ännu mer snö, och jag klagar inte. Vill dock att SNÖN ska ligga kvar, inte massa slask, blött och eländigt. Så just nu sitter jag och hoppas att det blir någon minus grad så att den får ligga kvar och inte töar bort.

Sitter just nu i sängen och väntar på att klockan ska gå såatt jag får ut i det ruskiga vädret och dra mig emot ransta för några timmars jobb. Underbar fredag fick jag idag, börjar klockan elva, då dax för lunch och efter det sover de små liven till ca två, sen är det mellis och sen är det dags för mig att röra mig hemåt vid fyra. Helt perfekt dag.
älskade mamma! <3
Nu lite mer teve och snart ut till skruttbilen!
ppuss

let it snow

Nu vill jag ingenting annat än att det ska komma lite snö på backen så att julstämmningen kan bli lite mysigare! :) 

Just nu sitter jag i soffan i väntan på att mamma ska höra av sig då hon och Hugo är hos läkaren, ska följa med dom till apoteket när dom är klara där så jag också kanske får sova på nätterna. Tog "ledigt" idag, då jag tog bort mig som tillgänglig på vikariesidan, eftersom jag inte sovit så mycket inatt och jag skulle vilja bli av med denna hosta så tänkte jag att jag skulle vara hemma och kurera mig lite idag. Imorgon blir det jobb igen då dom ringde för ett tag sen. Imorgon ska jag få vara på småbarn, vilket typ är det mysigaste som finns. Älskar dom små söta skruttarna.
På söndag blir det till att fira jul med Micke, då han åker till Sälen och jobbar hela vintern så han kommer inte hem och då vill vi ju såklart fira honom med lite minijul. Kommer öka julkänslan ännu mer tror jag!

Nu ringde mamma och Hubbe är på ingång, mamma fixar medicin till oss och jag tar hand om mitt hjärta.
ppuuss på det

hejhopp

happy elin, lyssnar på julradion och väntar på att älsklingen ska komma hem! :)

första december

Bara 24 dagar kvar till julafton!
Idag blev det en riktig mysdag, började med att jag fick öppna första luckan på min chokladkalender imorse, sen åkte jag vidare till jobbet och fick mysa med barnen till julkalendern och nu när jag kom hem så slogs julradion på med en gång. Nu är det julstämning på hög nivå, det enda som saknas är snön. Men den kommer nog den också snart och antagligen kommer den ligga kvar så man kommer hinna tröttna på den också vill jag lova! :)

Eftersom det är torsdag idag så blir det till att åka till svärmor för middag. Har blivit lite som en tradition, skönt att inte själv behöva laga mat! :) Efter det blir det en kaffe hos Ante och Sara tror jag, mysigt att få se en annan gravidmage än min egen! Nu ska jag fortsätta pyssla lite med timmarna som ska ner på papper och in till resursenheten.
ppuss