förkyld

ligger i soffan och är verkligen dunder förkyld, har känt av halsen i massor av dagar men imorse när jag vaknat så bröt det ut. skönt på ett sätt såatt man inte går runt och är småsjuk konstant hela tiden.
sen i lördags kväll har jag haft förvärkar till och från, så igår, efter mycket tjat från gubben min, ringde jag förlossningen då det har vart regelbunda värkar ibland under en ganska lång tid. hon tyckte att det var en onödig resa att åka in till västerås för en undersökning men nödvändigt med en undersökning då jag bara är i v.33 så hon sa att jag skulle kontakta min barnmorska såatt hon skulle få göra en undersökning här i Sala istället. Så imorgon vid 8 ska jag vara där för undersökning. antagligen får jag väl höra att jag ska sluta jobba och vara hemma och ta det lungt istället, tråkigt men kanske behövligt?!
imorgon ska jag verkligen inte göra någonting, funderar på att slänga mig i sängen efter besöket hos barnmorskan och sedan spendera tiden där resten av dagen, för har förhoppningar av att jag ska kunna göra mina pass jag har på torsdag och fredag. hoppas jag får sällskap av älsklingen min, för idag har han bara vart sällskap hos hans kusin i deras renovering i det nya huset.
nu blir det en snabb dusch för att sedan hoppa i lite myskläder och lägga sig i soffan och bara vara tills hjärtat kommer hem.